Creative Assembly werkt aan sci-fishooter Hyenas – Gaming – Nieuws

Creative Assembly werkt aan sci-fishooter Hyenas – Gaming – Nieuws

Creative Assembly, de maker van Aliens: Isolation, heeft de eerste beelden van zijn sci-fishooter Hyenas gepresenteerd. Het spel moet “in de loop van volgend jaar” uitkomen voor de Xbox Series S|X, PlayStation 5 en pc.

Hyenas speelt zich af in de ruimte. De spelers moeten grote vliegende winkelcentra genaamd Plunderships plunderen. Ze worden ingedeeld in vier teams, die elk drie spelers hebben. Het team dat aan het einde van de match de meeste schatten heeft, wint. Daarvoor moet het niet alleen concurreren met andere spelers, maar het team moet ook rekening houden met de gevaarlijke omgeving, huurlingen, bewapende drones en alarmsystemen.

Creative Assembly liet al eerder weten dat het aan een nieuwe game werkt, maar de naam en andere details waren nog niet bekend. Chief product officer Rob Bartholomew benadrukte wel dat het om een ‘nieuwe IP’ ging.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198314/creative-assembly-werkt-aan-sci-fishooter-hyenas.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.