Xbox- en pc-versies Persona 5 Royal krijgen gratis alle dlc inbegrepen – Gaming – Nieuws

Xbox- en pc-versies Persona 5 Royal krijgen gratis alle dlc inbegrepen – Gaming – Nieuws

Atlus bundelt alle 45 dlc-pakketten gratis bij de aankomende Xbox- en Windows-versies van Persona 5 Royal. De extra content bestaat voornamelijk uit nieuwe outfits, muziek en enkele extra uitdagingslevels.

Persona 5 Royal komt op 21 oktober uit voor de Xbox Series X en S, Xbox One en de pc, al laat ontwikkelaar Atlus in de aankondiging in het midden of het gratis meeleveren van alle dlc ook voor de Steam-variant van de game geldt. In de blogpost noemt het Japanse bedrijf alle Xbox- en ‘Windows-versies’ van Persona 5 Royal. Mogelijk gebruikt Atlus de meervoudsvorm ‘versies’ overkoepelend. Het is ook niet duidelijk of afnemers van de aankomende PlayStation 5-versie van de game gewoon moeten betalen voor eventuele dlc.

De vermelde versies van de game worden standaard geleverd met 45 dlc-pakketten die vanaf het begin van de game beschikbaar zijn. Het gaat om ruim twintig cosmetische- en achtergrondmuziekpakketten, dertien Personas-dlc’s en enkele extra Challenge-modi.

Persona 5 Royal, niet te verwarren met Persona 5 Strikers, kwam in 2020 uit voor de PlayStation 4 en werd daaropvolgend verrijkt met tientallen dlc-pakketten. De games worden in oktober uitgebracht voor de vermelde platformen en komen in 2023 naar de Xbox Game Pass. Ook Persona 3 Portable en Persona 4 Golden komen naar de betreffende Xbox-consoles en pc-platformen, hoewel Persona 4 Golden eerder al op Steam werd uitgebracht.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198472/xbox-en-pc-versies-persona-5-royal-krijgen-gratis-alle-dlc-inbegrepen.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.