Ustwo Games kondigt Monument Valley-games aan voor pc – Gaming – Nieuws

Ustwo Games kondigt Monument Valley-games aan voor pc – Gaming – Nieuws

Indiestudio Ustwo Games kondigt Monument Valley I en Monument Valley II aan voor pc. De games verschijnen op 12 juli voor pc via Steam. Het gaat om de ‘Panoramic Edition’ van de twee games, deze versie is geschikt voor grotere beeldschermen.

Ustwo Games brengt zowel het eerste als het tweede deel van zijn mobiele puzzelgame naar pc. Monument Valley I en II zijn op pc ook in breedbeeld speelbaar, in tegenstelling tot de verticale modus van de mobiele versies. De games zijn vanaf 12 juli beschikbaar.

Het eerste deel van Monument Valley verscheen in 2014 voor iOS en Android. De puzzelgame kreeg goede kritieken vanwege zijn uitgesproken stijl en soundtrack. De eerste game werd door Apple verkozen tot ‘Best iPad game 2014’. Het tweede deel verscheen in 2017 voor iOS en Android.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197408/ustwo-games-kondigt-monument-valley-games-aan-voor-pc.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.